Livet i allmänhet

Alla inlägg under februari 2011

Av Jennie Johnsson - 15 februari 2011 19:36


Bara för att ;)

Hihi




  

Adam Hermansson<3

Av Jennie Johnsson - 14 februari 2011 17:22

Jaha idag var det alla hjärtans dag xD

Blir väl att äta mat och bara ha en mysig dag :)


Igår kom jag tillbaka til Forshaga, men precis känns det som.

Åkte till Göteborg och sen vidare till Hallsberg, där emellan var de inga problem. Sedan kom jag till Hallsberg, några minuter innan jag skulle gå av sa de att de var ersättningsbussar till Karlstad.

Jaha... Varför är jag inte förvånad?

Gick runt en väldans väg och tillslut hittade jag bussarna. När jag var vid bussarna frågade jag busschauffören om det var rätt buss. Men han visste inte :P Ingen visste vilkenn buss som skulle åka vart. Då var klockan runt halv fem och tio över fem skulle bussarna åka. Det är lugnt tänkte jag, de hinner lösa sig.

Busscahuffören ringde hit och dit. Han fick sedan reda på att man skulle få åka till kristinehamn och sedan ta ett tåg till Karlstad tio över sju! Min buss från Karlstad skulle gå sju annars skulle jag få vänta i två timmar.

Jag blev lite nervös och visste inte hur jag skulle göra.

Efter ett tag kom det mer bussar och en utav dem skulle gå till Karlstad. Äntligen tänkte jag! Klockan var runt fem när jag satte mig på den så den skulle ju hinna åka tio över som den skulle.

Kvar över fem hade vi inte åkt än och mer folk kom som också skulle åka med. Jag väntade och väntade. Halv sex åkte vi. Jag hade hört att de skulle ta runt en och en halvtimme till Karlstad så jag kände mig lite stressad.

Det kändes som busschauffören körde på bra och att vi lungt skulle hinna till karlstad innan sju. Men ju längre vi åkte desto längre kändes det som de var kvar. Jag satt hela resan och funderade på om jag skulle hinna med bussen eller inte.

Min buss skulle gå fem över sju och just fem över sju var vi i Karlstad. Jag hoppades på att bussen var försenad och gick fort, fort! Efter en liten stund upptäckte jag att jag gått åt fel håll! :O Å vad arg jag blev då! Men jag tog närmsta vägen till bussarna. När jag kom lite längre såg jag en buss men såg inte vart den skulle. Jag gick närmare och just när den började åka såg jag att det stod Hagfors via Forshaga på den. Jag började springa och vifta med händerna som en galning. (Måste sett väldigt roligt ut xD)

Jag hann precis med min buss och kom äntligen hem!

Varför ska SJ alltid krångla?


Min hund var helt underbar hela resan. Medan jag var stessad och orlig hela tiden låg han bara och sov och följde med mig dit jag gick. Han brydde sig knappt om alla människor mitt inne på Göteborgs central.


Nu väntar jag på att älskling ska komma så vi kan äta mat! :)


Hejsvejs!

Av Jennie Johnsson - 12 februari 2011 21:44

Då var helgen snart slut då, gick fort som vanligt

Men de var verkligen en välbehövlig helg!


Kom hem igår. Stannade hos mormor ett tag och fick mat och prata lite :)            Sen åkte vi hemåt och pluttis fick träna lite. Gick väl inte så värst bra, men de var träning iaf ;) Sedan blev de att äta gröt :D och slappa. Gick och lade mig tidigt så kunde ja vakna hyfsat tidigt också.

Idag har vi varit och tränat på klubben. Blev nästan en timmes lydnads träning och ett uppletande. Lydnaden såg ganska bra ut faktiskt, men de är fortfarande en del kvar xP

Sedan har jag umgåtts med Lois ett tag, var sjukt längesen ja träffade henne :O Så det var trevligt :)

Hade varit trevligt om ja hunnit med lite mera när ja var hemma, men men. Imorgon bär de av till Forshaga igen och två prov nästa vecka ;)
Men snart är de lov och jag kommer vara borta från skolan i en hel månad! (Har praktik i tre veckor också) Ska bli skönt att slippa tänka på skolan ett tag.


Snart blir det att sova så man kanske hinner träna tjockisen innan man åker imon!


Hejsvejs! :)

Av Jennie Johnsson - 10 februari 2011 17:07

Nu har jag äntligen helg! som har varit väldigt efterlängtad

Imorgon klockan 9 går förhoppningsvis mitt tåg. Har en känsla av att det kommer vara endel försenat. Det har nämligen snöat en hel del här idag och i natt.

Massa snö :( Jag som ville ha vår snart, så man kan spåra!

Men, men får väl vänta ett tag till på det.


Ikväll blir de packa, städa och bara ta det lugnt. Inget plugg! Ska bara gosa med min hund :) Känner att vi eller iaf jag behöver en sån kväll :)


Hade för övrigt de första matte provet i matte B idag. Det gick väl allt annat än bra kan man nog säga. Men de blir att ta nya tag igen!


Nu hoppas jag bara på att mitt tåg kommer i någorlunda tid i morgon!

Av Jennie Johnsson - 9 februari 2011 20:35

Vi ska inte prata om hur längesen jag bloggade. Jag kan inte lova att det inte tar lika lång tid tills nästa gång jag bloggar, men ska göra mitt bästa för att de går snabbare ;)


Det är extremt mycket i skolan nu, plugg, plugg och plugg. Men jag får väl egentligen skylla mig själv eftersom jag valde studieförberedande xD

Hunden hinner jag inte träna så mycket, men gör så gott jag kan! Allt känna faktiskt mycket lättare med honom nu. Det är mycket roligare och träna honom och de går framåt!

Jag är nöjd  med träningspassen vi gör och blir inspirerad till att göra mer!

I början av april ska vi tävla igen! Känns jätte kul! Så förhoppningsvis kommer vi äntligen klara av appellen ;) Tredje gången gillt vare ;)


Till helgen blir det att åka hem för att träna lite med honom iaf, han får ju inte sova för mycket ;)


Men annars är det mycket plugg, plugg och plugg.


På lovet ska jag upp till norrland och åka slädhundar :D Ska bli jätte roligt!


  

Mina älsklingar

 

     

<3

Ovido - Quiz & Flashcards