Livet i allmänhet

Alla inlägg den 18 juli 2012

Av Jennie Johnsson - 18 juli 2012 14:36

Det är inte lika roligt att träna själv. Så jag och min tollare söker nu träningskompiar i skaraborgsområdet!

Vi tränar främst bruks men även lydnad och annat smått och gott :)

Vi är påväg att flytta till Tibro så håller du dig i det området vore det super! Men för lite träningssällskap kan vi tänka oss åka en bit :)

Du kanske inte är intresserad men känner någon som är det, säg åt denne att höra av sig!


Det är helt enkelt mycket roligare att vara flera när man tränar :)

Av Jennie Johnsson - 18 juli 2012 11:14

Jobbet har rullat på bra, det har känts bra.

Sen helt plötsligt försvann all motivation. Den var bara borta.

Har varit ledig i två dagar nu, två dagar för mycket känns det som.

Har gjort två korta lydnads pass med hunden, två korta. Jag har haft två lediga dagar, det borde varit mycket mer. Ska anmäla mig till tävling snart, då får jag upp den motivationen lite i alla fall. Det är svårt att hitta motivationen när man ska träna själv, är inge bra på det.

Var och tittade på Tibros brukshundklubb förra veckan, jätte trevliga folk! Men kan inte åka dit jämt för att jag ska träna lite, inte när jag bor i Mariestad nu över sommarn.

Ska gå ett litet spår idag i alla fall, det har jag bestämt. För min hunds skull.

Något jobb har jag inte hittat och ingen lägenhet heller, inte än. Det är svårt.

Jag vägrar bli arbetslös, kommer bli galen då! Jag måste ha något att göra, så är det bara och sen behöver jag pengar också. Frågan är bara vart man ska hitta ett jobb. Det borde ju inte vara så svårt?

Jag är verkligen jätte glad över att jag har ett jobb nu i sommar men det räcker inte. Det räcker ett tag det gör det. Men livet fortsätter även efter sommaren och då behövs mer pengar. Jag vill vara nöjd över att jag har ett jobb just nu och inte tänka för mycket på det som kommer sen, men det går inte.

Försöker tänka om , tänka nytt. Frågan är bara hur? Om en månad är jag arbetslös, på riktigt, har inte hunnit bli det än. Om jag inte hittar något jobb tills dess och ärligt hur stor chans är det?


Jag är vanligtvis envis, jätte envis, (har ju en tollare). Jag har inte gett upp, jag bara känner att jag inte borde hoppas för mycket.

"Det löser sig" Hoppas detta fungerar även nu.

Ovido - Quiz & Flashcards