Livet i allmänhet

Alla inlägg den 17 september 2012

Av Jennie Johnsson - 17 september 2012 09:54

Kollar runt på facebook och ser alla som lyckats mycket bra i helgen. Allt från MH till SM har det varit. Många har lyckats väldigt bra.

X fick med sig lite mat hem så den lille röde blir glad också :)

Jag och Rulle skulle också ha tävlat i helgen. Det berättade vi inte för någon ;) Känner att vi behöver komma ut på tävlingsbanorna, jag behöver lära mig att kontrollera mina nerver.

Men det blev som sagt inte så.

Förra veckan var vi hos sjukgymnasten. Då blev han sjukskriven i några veckor. I fredags var vi hos veterinär och röntgade honom, för säkerhets skull bara. Det visade sig att det inte bara var något tillfälligt. Rulle har Spondylos, L7S1. Jag vet inte så mycket om det ännu. Han är inte sjukskriven längre, men kommer alltid ha detta med sig. Jag ska se till att han har muskler och håller sig tunn. Det går jag på nu innan jag vet mer. Sitt back on track-täcke har han på sig dagligen.

Det känns inte som att Rulle har en sjukdom, det märks liksom inte på honom. Han är så pigg och glad hela tiden. tur det.

Jag ska göra allt för att hjälpa honom, så att han inte får ont utav det. Men hur jag än gör kommer det bli värre när han blir äldre.

Försöker smälta detta.


Men vi får träna, vi ska träna. Så länge han inte får ont utav det.

Tyvärr blir det inte så mycket träning i veckan då jag jobbar kväll, men till helgen ska vi träna. Det är bestämt.

Jag måste lära mig övingar som ger honom muskler, det är ändå viktigast.

Jag önskar bara att jag inte får några nya överraskningar denna helgen, har fått nog av det nu.



 

Mattes älskling, jag ska göra allt för dig och lite till <3


Ovido - Quiz & Flashcards