Livet i allmänhet

Alla inlägg den 21 april 2012

Av Jennie Johnsson - 21 april 2012 20:53

Vi har testa på de där med att tävla idag :)

Hade en bra dag på Elfsborgs BHK :)

Lägre klass spår stod det på schemat.

Vi skulle börja med spåret.

Påsläppet var inte det bästa om man säger så och hjärtat tog några extra slag ett tag innan han kom iväg på riktigt (och då hade domarna försvunnit) När han väl hittade första pinnen blev han väldans glad och fattade vad jag egentligen ville han skulle göra ;) Vi tuffade på bra och kom till slutet med alla pinnar! :D Men när vi kom till mottagaren stod han med ett stort frågetecken och fattade ingenting. Slutapporten skulle ju ligga på ett annat ställe?

Ja, ja vi hittade alla iaf :D Och inom tiden med tre minuters marginal ;)

Inte fullt på påsläppet men fullt på spåret, så började det :) (240 poäng)


Sen var det dags för platsen som jag avstod (pga skotten)

Sen lydnad då, han var inte helt med men ändå helt okej med tanke på att han gått en kilometers spår (ja jag skyller på det ;) ) Han var inte med som han brukar som sagt. Han var med alldelles för lite vid framförgåendet då han kom jämsides med mig och vi nollade det. Men inga sura miner ;)

Sen kom krypet (det som jag var mest nervös över) han började bra, stannade men kom igång, sen stannade han en gång till och då fick jag inte igång honom, sen gick han fem cm och då skulle vi göra halt ;)

Hoppet som är sist gjorde han kanon! Helt perfekt enligt mig ;)


På budföringen var han hund nr tre och fick alltså höra skott innan det var hans tur. Han ville inte springa ;) Men det gjorde inget! Och med det hade vi gjort klart tävlingen, med ett godkänt resultat :)


Fyra nollor och en dubbel tia fick vi med oss hem, men dubbeltian var ju det viktigaste ;)

Är nöjd över min lilla plutt :) <3

Vi är på god väg och med lite mer träning fixar vi det lätt tror jag ;)

Ovido - Quiz & Flashcards