Livet i allmänhet

Alla inlägg den 14 september 2011

Av Jennie Johnsson - 14 september 2011 18:57

Jag har en väldigt bra anledning till att det inte blir så mycket bloggande. Jag går sista året på hundsportsgymnasiet. Jag kan för övrigt inte fatta att jag faktiskt gör det!

Jag har snart gått två veckor. Jag har redan en hög full med saker som ska göras. Lärarna tar det inte lugnt. Jag tycker ändå att jag försöker beta av den så fort som möjligt. Men jag är mänsklig och orkar inte med hur mycket som helst. Bara igår kväll satt jag med en biologi uppgift i 2,5 tim! Min hjärna var helt slut.

Jag har en liten plutt också och jag känner redan nu att han kommer bli lidande detta året. Men jag ska verkligen gör mitt bästa för att han ska få det han behöver! Han är ju faktiskt anledningen till att jag går här.


Men min hjärna är så gott som översvämmad, jag kan inte fatta vart allt kommer ifrån. Känns som jag har mängder av saker att fixa med jämt!

Jag måste vara väldigt effektiv och prioritera olika saker, samtidigt som jag måste hinna med att ta det lugnt. Hoppas jag hinner med lite utav det i helgen iaf!

Mitt projekt tar en väldans massa tid också, blir galen på det! Känns som hösten kommer vara värst då jag har en massa att göra på fritiden också.

Just nu undrar jag hur jag ska överleva detta år. Man har ju faktiskt ett liv förutom skolan också. Fast ibland kan man undra.


Dagen ser ju ut ungefär så att man går i skolan, kommer hem, får i sig någon mat, gör något med hunden kanske?, Pluggar, sover

Kul liv va? Ja, ja jag får väl överleva


 

Ovido - Quiz & Flashcards