Livet i allmänhet

Alla inlägg den 30 januari 2012

Av Jennie Johnsson - 30 januari 2012 15:39

Ja, jag vet att det är måndag och att helgen är slut men jag är inte alltid så snabb ;)

I fredags var jag inne i Karlstad, sen skrev jag väl några rader på en psykoliguppgift, efter det tror jag inte jag gjorde så mycket mer xD


På lördagen gick vi upp tidigt, jag hade tvättid ;) Sen städade vi hela förmiddagen typ xD Tillslut blev det någorlunda rent. Efter det åkte jag och Frida till Forshaga BK och tränade lite. Min hund hade supermycket energi! (har vart sjuk i veckan) men det gick bra :) Var skitkul faktiskt, han börjar bli så himla grym på lydnaden. Till helgen ska vi köra igenom tvåan, har nämligen anmält mig till tävling nu ;)

Sedan gick jag och Adam å köpte semlor å kakor å fikade :) Senare på dagen gjorde vi tacos :) Mums mums! :)


På söndagen pluggade jag mest hela dagen. Men på något konstigt sätt var det inte så jätte jobbigt, utan tvärtom. Jag kände att jag kom någonstans, otroligt skönt!

Gjorde klart historian (iag enligt mig) och matten typ xD Skönt ;)

Blev ingen hundträning men tror han klarade sig;)


Idag har jag vart i skolan till tolv, skönt! ;) Vi fick jobba hemma på Psykologin xD Så jag och Cissi passade på att gå i skogen med hundarna :)

Började plugga direkt efter det. Nu har jag äntligen kämpat klart med psykoligin! Kan inte förstå att en sådan i förhållandevis uppgift kunde vara så svår. Vi hade ett maxantal på sex sidor, trodde aldrig jag ens skulle komma inärheten av det. Men av någon konstig anledning kom jag upp i sex sidor. Det var verkligen en svår uppgift! Har suttit och kliat mig i huvudet många timmar. Men klart är det iaf ;)

Så nu har jag en mindre uppgift att göra plus att hunden ligger skönt å sover i sin bädd.


Nu är det bara att sätta igång med nästa uppgift! Man är ganska van vid det här laget ;)

Till helgen ska jag faktiskt åka hem. Träna hund och testa min balklänning som kommit på posten, ska bli spännnande ;)

Ovido - Quiz & Flashcards