Livet i allmänhet

Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Jennie Johnsson - 8 juli 2011 20:42

Att det ska vara så svårt att motivera sig själv till att springa. Jag tänker på att jag ska börja med det mer. Men det är svårt att ge sig ut. Jag älskar väl inte att springa men tycker det är helt okej. Det är ju bra när man har hund också.

Men jag känner mig mycket piggare och gladare när jag varit ute och sprungit. Vet att om jag gör det regelbundet känns det bra. Lättre att plugga, träna hund och så där. Men det är svårt att börja.

Förstår inte riktigt det där.

Älskar känslan av att ha träningsvärk, det känns bra då. I höstas och även ett tag i våras var jag jätte duktig på att träna. Tränade olika saker 2-3ggr i veckan. Det kändes bra, hade inte ont i ryggen (som jag kan ha ibland). Fick mindre träningsvärk med tiden, som tydde på att jag blev bättre tränad. Men det blev mer plugg och hundträning. Jag hann inte med att träna. Men jag måste prioritera detta! Det gör att allt annat blir så mycket bättre ju!

Kommer dock ha en massa plugg till hösten, men det skiter jag i, träna ska jag! Jag måste verkligen det!

Jag och en kompis har planerat att vi och våra hundar ska bli biff till hösten! Vi ska vara jätte duktiga på att träna :)


Att det ska vara så svårt, jag gillar ju att träna :)

Ovido - Quiz & Flashcards