Livet i allmänhet

Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Jennie Johnsson - 5 juli 2011 18:41

ja allt rullar på här uppe. börjar väl lära mig rutinerna och så nu xp

har fått flytta till ett annat hus, men de går väl bra. Har dock ingen tv nu, men som tur är så har ja datorn ;)

Idag har jag fixat lite med projektet. det går lite framåt faktiskt :) Har instruktörer och snart ett pris på vad de kommer kosta :) Lite små fix å så håller ja väl på med ;) Är inte så jätte lätt, men känner att de kommer bli kul i slutändan. Blir lärorikt :) Nu på sommaren går de ju bra å fixa med det, när jag inte har så mycket annat. Så ska försöka fixa de mesta innan sommarn är slut. sen är de ju inte så långt kvar (ska ha lägret i oktober).

Har förresten fixat sj biljett över telefon/ internet idag. Det var inte det enklaste kan ja säga xP De var nästan inte värt att ta en ombokningsbar biljett, bara för att de blev så mycket jobb. Men, men hoppas det är löst allt nu iaf.

Ja nu har ja bara en vecka kvar här uppe. Tiden har väl gått ganska fort ändå. Har försökt roa mig med saker på kvällarna.

Hade tänkt pugga massa körkort också. Har väl pluggat endel men behövs mer ;) Har beställt nya fina böcker så jag kan börja på riktigt sen :)

Många jag känner har skaffat körkort nu i sommar. Kul för dom :) Men jag är avis ;) Hade inte varit fel med ett körkort xD Men har kört så mycker jag kunnat och pluggar så mycket jag kan. Så förhoppningsvis kan ja gå en intensivkurs till hösten eller våren iaf :) Vill ju så gärna ha körkort! Men behöver ju egentligen inte det innan jag tagit studenten ;) Men hade varit skönt å haft de avklarat iaf.


Börjar bli lite träningssugen nu! har ju inte tränat på ett tag. Min lilla plutt! Saknar honom, ingen som äter upp mina sopor ;)

Blir massa mys och träning när jag kommer hem! :)

Nästa vecka kommer adam hit :) längtar!


men nu ska jag försöka göra nåt vettigt ;)

Ovido - Quiz & Flashcards