Livet i allmänhet

Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Jennie Johnsson - 7 juli 2011 19:34

 

Av Jennie Johnsson - 7 juli 2011 18:57

Sollefteå!

         Matglada! 3 veckors valpar   liten tass

  Galen! ca sex veckor   Biter lite xD Favvo valpen till vänster ;)


Är inte allt för lätt att ta kort på de små liven. De flesta bilderna blir jätte suddiga.

Kommer nog sakna de små lite grann. De är ju ändå väldigt söta! Just när man sitter där med dom och blir biten på är de ganska jobbiga xD Men så här på bild är de ganska fridfulla ;)


Har haft en ledig dag idag. Var ganska skönt att sova faktiskt :)

Åkte ner till stan en stund. Sen har jag bara slappat! Knappt rört mig nåt xD

Har faktiskt varit skönt kan jag säga.

Dagarna går framåt. Känns dock som jag varit här väldigt länge nu! Börjar vänja mig vid jobbet och de känns väl ganska bra nu :) Kan rutinerna och lär mig endel om de olika hundarna.

På måndag kommer Adam hit, äntligen! På tisdag kväll åker vi söderut igen. Ska bli skönt. Saknar min lilla bebis! Kommer njuta av att bara få gå ut och gå med min egen hund!

Kan erkänna att de har väl faktiskt varit bra här uppe, jag har fått se en helt ny stad. Träffa nya människor. Det är alltid trevligt att lära känna nya folk och se livet från deras synvinkel.


Livet från olika synvinklar har jag tänkt lite på idag. Har hunnit läsa endel bloggar och andra artiklar. Jag har det väldigt bra egentligen. Jag bara oroar mig i onödan för framtiden. Har läst om en som förlorade sitt barn då det bara var några dagar, usch vad hemskt! Det värsta är att sånt kan hända vem som helst.

En som fick hiv av sin pojkvän. Det finns så många som har det jätte hemskt!

Jag har en pojkvän, en hund, familj, vänner. Inga direkta problem, jag borde inte klaga! Ändå gör jag det allelles för ofta! De senaste veckorna har jag dock fått lära mig att klara mig aldelles själv. Det har varit svårt. Även om jag bor så gott som själv i vanliga fall är jag ju aldrig riktigt ensam. Har ofta en pojkvän hos mig, Alltid en hund, Och vänner man kan ringa om man känner sig ensam. Det har jag inte haft här uppe. Men det har bara varit i två veckor. Och jag börjar väl faktiskt vänja mig nu.

Jag går till jobbet, är där. Kommer hem, äter något och sedan har jag datorn och telefonen som sällskap. Det funkar ett tag. Men efter dessa veckor räcker det att vara ensam! Det är inget kul.


Snart åker jag hem iaf, ska bli skönt för en gångs skull ;) Just nu räknar jag ner till måndag, bara en helg emellan! Snart börjar äntligen mitt sommarlov! Har bara jobbat sen jag slutade xD


  

Att en hund kan betyda så mycket <3

Ovido - Quiz & Flashcards