Livet i allmänhet

Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Jennie Johnsson - 21 februari 2010 15:18

Då var ännu en helg över :P

Lois har nu åkt hem efter lite krångel. Vi skulle åka in till Karlstad kvar över tio idag, men inte kom det någon buss! Stod där i en timme och typ för frös oss! Hatar värlmlandstrafik! Man kan aldrig lita på dom! Så fick fick snällt be 08 (igen), men som tur var så skulle han ändå in till Karlstad. Lois fick sista platsen på bussen och kom precis med. Det tog ett tag men, hon kommer hem i alla fall. Det har snöat extremt mycket här! Pga det så är typ alla tåg och många bussar inställda. Jobbigt läge kan man säga!

Men, men vi har haft en bra helg i alla fall. Tagit det ganska lugnt. I lördaags skulle jag och Lois gå ner till stallet (var ju tvungen att visa henne det). Då kom tre förfrusna människor instamplande. De hade varit ute och fiskat. Det var nämligen ganska snöigt och blåsigt här igår. Snöade så gott som hela dagen. Men vi gick ner till stallet i alla fall. Det var verkligen inte vamt och det har nog aldrig varit så långt dit.

Sedan gick vi in i värmen och gjorde lasange. Jag och Lois är bäst på att göra det!

Resten av dagen tog vi det nog ganska lugnt och såg på melodifestivalen :P

Nästa helg ska då jag åka hem, får väl se hur det blir. Ska i alla fall praktisera på borås zoologiska i två veckor sedan, ska bli skojsigt.


Puss hej :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards